TRIGON® XL – ontworpen voor uitdagende toepassingen. Het vooruitstrevende branderontwerp maakt de TRIGON® XL de meest technisch geavanceerde en best presterende ketel in de markt. In combinatie met een RVS 316 warmtewisselaar gemaakt voor uitdagende bedrijfssituaties is de TRIGON® XL speciaal ontworpen voor een nog beter rendement en betere prestaties gedurende de gehele levensduur.

Uniek premix brandersysteem

Een volledig modulerende brander, met bijzondere watergekoelde koude-vlambrander-technologie zorgt voor een betrouwbare en robuuste prestatie.

Trigon XL heat exchanger low nox

Lage uitstoot

De watergekoelde koude vlambrander en de geoptimaliseerde verbrandingsruimte zorgen voor een extreem lage NOx en CO-uitstoot, welke nu al voldoet aan de NOx-klasse 6 eisen.

Levenslang hoog rendement

Door het combineren van het unieke premix brander/warmtewisselaar-ontwerp met de geoptimaliseerde regeling, levert de TRIGON® XL een indrukwekkend hoog rendement tot wel 110 % gedurende de gehele levensduur.

RVS lasergelaste vinbuis

Door geavanceerde robot laserlastechnologie worden de warmteverliezen tussen de buis en de vin tot een minimum beperkt en garanderen hiermee een uitstekende warmteoverdracht van het vergrote warmte-oppervlak.

Trigon XL water cooled combustion chamber close up

Watergekoelde verbrandingskamer

Een uiterst zorgvuldig uitgevoerd hydroforming proces fixeert de koelbuizen in de zijwanden en zorgt voor het hoogst mogelijke thermische vermogen.