Met het doordacht modulair concept van de TRIGON® XL kan men de ketel op locatie demonteren. Hierdoor is het mogelijk om de ketel ook te plaatsen in gebouwen met een beperkte toegang tot de technische ruimte. Mede door zijn lage gewicht is de ketel perfect toe te passen bij dakopstellingen.

TRIGON XL modular 06
TRIGON XL modular 05
Eenvoudige demontage van onderdelen op locatie.
Doordacht en modulair
TRIGON XL modular 04
Gemakkelijke integratie in gebouwen, zelfs bij beperkte toegang.
Doordacht en modulair
TRIGON XL modular 03
Door het modulaire concept is transport via de lift mogelijk.
Doordacht en modulair
TRIGON XL modular 02
Eenvoudig op locatie weer te monteren zonder gebuik van speciaal gereedschap.
Doordacht en modulair
TRIGON XL modular 01
De beste ketelkeuze voor uitdagende commerciële toepassingen. Dankzij een laag gewicht, ook zeer geschikt voor dakopstellingen.

Doordacht en modulair

Eenvoudig transport en eenvoudige plaatsing

De ketel is standaard voorzien van transportwielen, dit vereenvoudigt de plaatsing van de ketel aanzienlijk. Na positionering kan door middel van de stelpoten de ketel gesteld worden waardoor de wielen vrij van de ondergrond komen te staan.

Trigon XL 200 400 Compact Dimensions

Compacte afmetingen

De ketelserie omvat 7 modellen met 2 verschillende breedtes die zo ontworpen zijn waardoor ze altijd door een standaard deuropening van 760 mm passen.

Flexibele configuraties

Het kijkglas met de ontstekingselectrode kan aan beide zijden van de ketel worden gemonteerd, dit resulteert in een flexibele opstellingsmogelijkheid van de ketel.

Eenvoudige inbedrijfstelling

Een geïntegreerde rookgasklep en een rookgasaansluiting aan de achterzijde van de ketel zorgen voor een installatievriendelijke voorziening.